Hvordan styre riktig?

Vi er expert på intensivkurs og vanlig opplæring kl. b, automat eller manuell gir

Hvordan styre riktig?

Jeg er expert på å få elevene mine til å kjøre retningstabilt med god svingteknikk.

Dette gjøres med å få elevene til å se langt frem i forsvinningspunktet mesteparten av tiden, holde med begge hendene på midten av rattet (aldri høyere) og skyve på rattet.

 

Når man skyver på rattet har man bedre støtte fordi man har kontakt mellom skulderblad og seterygg. Det har man ikke hvis man drar i rattet og styringen kan bli ustabil i svinger.

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker experttrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Expert Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn