Intensivkurs

Vi er expert på intensivkurs og vanlig opplæring kl. b, automat eller manuell gir

Intensivkurs

Intensivkurs passer for deg som har trafikalt grunnkurs og erfaring fra bilkjøring. 

For å få vite hvilken erfaring og kompetanse du har må vi først ha en kartleggingstime.

Ut fra kartleggingstimen lager vi et opplegg som passer deg.

Fordeler med et slikt kurs er at du får en plan og forholde deg til. Dermed blir det lett å planlegge i forhold til skole, jobb og fritid. I tillegg er det godt å vite at du blir ferdig med opplæringen i nær fremtid eller en fast dato. 

 

Kartleggingstimen varer 90 min inkludert innledning og oppsummering. Den virker slik at du kjører en runde som jeg har planlagt, slik at jeg får se hva du kan. Jeg vil også underveis veilede og tipse deg om ting som du eventuelt kan gjøre på en annen måte, eller bedre. Du vil også få skriftlig tilbakemelding på hva du kan øve videre på.

Ut fra det jeg ser, lager vi i et opplegg i samråd med Mona på kontoret.

Hvis du allerede har tatt teorien kan vi bestille oppkjøring, og lage et opplegg slik at du blir ferdig til da. Det vil si at før du forlater oss kan du ha ferdig opplegg, med endelig oppkjøringsdato!

Vi kan lage opplegg hvor du blir ferdig i løpet av en uke. Eller opplegg som går over flere uker. Det kommer an på dine ønsker, kompetanse og vår kapasitet. Men vi strekker oss langt for å imøtekomme ønskene dine.

Kartleggingstimen kommer utenom dette opplegget. Så kommer det også an på når det er ledig sikkerhetskurs på øvingsbane og oppkjøring. 

Så meld deg på for en kartleggingstime.  

 

Prisen er fra 17920,- Prisen gjelder alt obligatorisk inkludert en kartleggingstime på 90 min. I tillegg kommer gebyr til Naf øvingsbane og Statens vegvesen, oppkjøring og eventuelt kjøretimer.

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker experttrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Expert Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn