Kartleggingstimer

Vi er expert på intensivkurs og vanlig opplæring kl. b, automat eller manuell gir

Kartleggingstimer

Gjennom minst 150 kartleggingstimer for intensivkurs eller annet opplegg har jeg blitt expert på å se hva du trenger. 

Dermed kan jeg ofte estimere antall timer du trenger og lage ett opplegg ut fra det.

Kartleggingstimen varer 90 min inkludert innledning og oppsummering. Den virker slik at du kjører en runde som jeg har planlagt slik at jeg får se hva du kan. Jeg vil også underveis veilede og tipse deg om ting som du eventuelt kan gjøre på en annen måte eller bedre. Du vil også få skriftlig tilbakemelding på hva du kan øve videre på.

Ut fra det du viser lager vi i samråd med Mona på kontoret et opplegg til deg. 

Hvis du allerede har tatt teorien kan vi bestille oppkjøring, og lage et opplegg slik at du blir ferdig til da. Det vil si at før du forlater oss kan du ha ferdig opplegg med endelig oppkjøringsdato!

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker experttrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Expert Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn