Se-regel 1: se langt frem

Vi er expert på intensivkurs og vanlig opplæring kl. b, automat eller manuell gir

Se-regel 1: se langt frem

Se langt frem der veien forsvinner. Jeg er expert til å få elevene til å se så langt frem. Dette er det viktigste av alt for å kjøre sikkert, med god avvikling, god samhandling.

Det påvirker også retningstabiliteten og planleggingen. Dette er noe som blir lagt alt for lite vekt på.

Mange er flinke til å si at man må se langt frem. Men veldig få sier konkret hvor langt frem de skal se. Dermed kan kjøringen bli vinglete og det er vanskelig å ha riktig fartstilpassing mot kryss og rundkjøringer.

Så hvis man så tidlig som mulig ser så langt frem som mulig (forsvinningspunktet) vil det føre til at man når målet raskere. Altså at man bruker færre kjøretimer.

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker experttrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Expert Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn