Fornøydgaranti

Vi er expert på intensivkurs og vanlig opplæring kl. b, automat eller manuell gir

Fornøydgaranti

Vi er så trygge på at tjenesten vi leverer er av så høy kvalitet at du skal være 100% fornøyd med kjøretimene. Derfor er vi ikke redde for å ha en fornøydgaranti.

Så hvis man likevel ikke er fornøyd med en kjøretime på 45, 60 eller 90 min får man pengene tilbake på aktuell time. Uansett grunn.  

Må sies fra om umiddelbart i slutten av timen for å gjelde.

Gjelder ikke obligatorisk.

 

Dette gjør det trygt å kjøre med Expert trafikkskole. Det er svært viktig for oss at du er så fornøyd at du anbefaler oss til dine venner og bekjente.

 

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker experttrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Expert Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn