Om oss

Vi er expert på intensivkurs og vanlig opplæring kl. b, automat eller manuell gir

Om Expert Trafikkskole

Vi kaller oss EXPERT TRAFIKKSKOLE på grunn av vår erfaring og kompetanse!

Expert trafikkskole består av en kundeansvarlig og en trafikklærer. Sammen er vi et team som ivaretar og lager det beste opplegget for deg.
Dermed kan du være trygg på at du får samme lærer i hver kjøretime som følger deg gjennom hele opplæringsforløpet.
Dette sikrer også samme bil i hver kjøretime.
Så til sammen gjør dette at du slipper bytte av kjørelærer og bytte av bil.

Bengt Ola Bolsøy er lærer på Expert Trafikkskole. Les hva han skriver om seg selv:

"Jeg trives svært godt som trafikklærer. Det har jeg drevet med i over 20 år. Jeg synes det er både kjekt og interessant å jobbe med mennesker. Vi har jo alle ulik personlighet og erfaring.
Det er akkurat dette jeg synes er kjekt med jobben min. Jeg må bruke ulike verktøy i forhold til mine elevers personlighet og bakgrunn.
Målet mitt er å alltid legge til rette for en positiv opplæring som gjør at kjøretimene både er kjekke og lærerike.

Jeg synes det er like kjekt å få lov til å undervise både deg som trenger mange kjøretimer og deg som bare trenger obligatorisk.
Det spiller ingen rolle for meg hvor mange ganger du gjør feil, bare jeg er trygg på at de øvelsene jeg lager for deg, er de beste.

For meg er det viktig at du kommer frem til målet så fort som mulig. Så det er utrolig viktig å vite hvor målet er, og lage effektive øvelser ut fra det. Gjennom min lange erfaring og kompetanse er jeg flink til å øve på de rette tingene på en så effektiv måte som mulig.

Det er kjekt å kjøre bil, og det er sykt gøy å hjelpe deg til å kunne gjøre det samme.

Jeg er veldig tålmodig (som er en fordel i dette faget:), avslappet og en positiv og munter person. Prater sånn akkurat passe. Men har dessverre dårlig sangstemme, slik at radioen i bilen brukes istedet:)
Jeg heier på Liverpool, men har ingen problemer med å kjøre med fan fra andre klubber:)"


Mona er kundeansvarlig og ønsker deg velkommen til Expert Trafikkskole. Les hvorfor hun trives i denne jobben:

"Jeg har alltid likt å jobbe med mennesker. Det er så kjekt å ønske deg velkommen og følge deg gjennom hele opplæringen til du får lappen. Noen er så nervøse både før første kjøretime og før oppkjøring at jeg må prøve å få de til å slappe av.
Og det er jo både viktig og kjekt i denne jobben jeg gjør.
Ellers så digger jeg å være med å lage intensivkurs for deg som ønsker det. Jeg har vært med å lage mange kurs med varighet fra en uke til flere.

Det er spesielt veldig kjekt hvis du allerede har tatt teorien når du kommer til oss. For da kan vi lage hele opplegget ferdig med oppkjøring til og med. Det er kjekt det:)

Jeg har en fantastisk jobb som får møte så mange flotte personer som deg. Velkommen skal du være:) Kaffen eller teen venter på deg."

Det var litt om oss. Nå gleder vi oss til å møte deg, forstå dine behov og hjelpe deg frem til lappen.
Med vennlig hilsen Mona og Bengt Ola:)

Bengt Ola Bolsøy

Bengt Ola Bolsøy
Trafikklærer

Underviser i klasse
B, BAut, TG, A, A1, A2

988 40 098

bengtola@experttrafikkskole.no

Mona Karin Landro

Mona Karin Landro
Kontoransvarlig

928 29 892

Post@experttrafikkskole.no

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker experttrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Expert Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn