Positiv opplæring

Vi er expert på intensivkurs og vanlig opplæring kl. b, automat eller manuell gir

Positiv opplæring

Jeg er kun opptatt av hva som skal bli bedre og må øves på.  Jeg sier aldri at du ikke kan det eller det. I tillegg synes jeg det er viktig og kjekt å ta tak i positive ting og forsterke og bevisstgjøre disse som fører til læring. 

 

I en læresituasjon er det svært viktig med positiv tilbakemelding. Det gir en trygg situasjon som gir best læring.

Mange elever er nervøse og redde for første kjøretime. Men det du må tenke på er at du kommer til oss fordi du ikke har lappen. Vår oppgave er å legge til rette for at du skal kommer frem til hovedmålet og klare sertifikatet så raskt som mulig.

Dermed er det viktig at du vet og forstår at vi er ikke ute etter å se hva du ikke kan, men heller se hva du kan og videreutvikle det. Husk at kjøretimene ikke er eksamen eller oppkjøring.

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker experttrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Expert Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn